Főoldal --> Hírek --> Sajtóközlemények / Hírek

Megújult az ÖKO-Pannon honlapja

2013-07-03 | Budapest

Elkészült az új honlapunk, amely megújult tevékenységünket, szolgáltatásainkat mutatja be.


A jogszabályi környezet gyökeres változása miatt koordináló szervezeti tevékenységünk 2011. december 31-ével lezárult, cégünk jelentős átalakuláson ment keresztül.  Jelenleg termékdíjas tanácsadás, optimalizálás területén nyújtunk magas szintű szolgáltatást, valamint biztosítjuk a Zöld Pont környezetvédelmi védjegy jogszerű magyarországi használatát.

Ennek megfelelően újítottuk meg honlapunkat, hogy naprakész információkkal lássuk el a csomagolt terméket gyártó, forgalmazó cégek szakembereit, és figyelemmel kísérjük a csomagolási eredetű hulladékok hasznosításának hazai és európai folyamatait is.  A gyártói felelősség európai rendszeréről rendszeresen tájékoztatjuk az érdeklődőket, hiszen elengedhetetlennek tartjuk, hogy ismerjük és alkalmazzuk az Európai Unióban bevált jó gyakorlatokat.

Honlapunkon a szelektív hulladékgyűjtés iránt érdeklődők, a pedagógusok és a rendezvényszervezők is hasznos információkat találnak, feszegetjük azt a közkedvelt témát is, hogy vajon tényleg összeöntik-e a szelektív gyűjtőkonténerek tartalmát.

Tömörebbek, szellősebbek és áttekinthetőbbek is lettünk.

Böngésszék oldalunkat hagyományos számítógépen, mobil eszközökön, és osszák meg velünk tapasztalataikat, észrevételeiket!

 

Szerző: ÖKO-Pannon

vissza a lap tetejére

Vissza az előző oldalra